Tag Archives: photography

Ana & Dejan

Posted in wedding photography | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Comment

Jazz, always get me in creative mood :)

Се врaќате ли некогаш низ старите фото архиви? Mожеби сте пропуштиле нешто. 🙂 Правејќи back up, најдов многу фотографии што пред година–две не сум ги видел. 🙂 Eве неколку од Скопје Џез Фестивал 2008:

Posted in photography | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment